Schæferhvalp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny med hund

Når du har anskaffet dig en schæferhund, har du fået en intelligent, stærk og smidig arbejdshund og en hengiven familiehund. 

Kun fantasien sætter grænser for, hvad schæferhunden kan lære. Det er dit valg, om du ud over en god familiehund, også også ønsker at bruge den til avl, udstilling, sporsøgning eller andre gøremål. Hvis du griber træningen rigtig an, får  en glad og velstimuleret hund der fungerer godt,  både i- og uden for hjemmet.

I Kreds 45 har vi både uddannede trænere og erfarne førere,  som hjælper dig med de grundlæggende principper i træningen. Men det er dig der skal gøre arbejdet og du skal huske at lave ”lektier” hver dag - på træningsaftner giver trænerne dig  værktøjer som du skal arbejde videre med derhjemme. Hvis du kun arbejder med din hund på træningsaftenen, vil du kun meget langsomt gøre fremskridt.

Alle hunde skal være omfattet af en ansvarsforsikring. Når man deltager i træningen i en klub SKAL man have en såkaldt ”Udvidet ansvarsforsikring med træner- og figurant-dækning”.

Hvis man er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark og der tilknyttet Kreds 45 Struer, er træningsgebyret kr. 500,- pr. halve år.

Hvis man ikke er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark, eller hvis man hos Schæferhundeklubben for Danmark er tilknyttet en anden kreds, tillægges kr. 50,- i medlemskontingent til dit træningsgebyr.  
Schæferhvalp
 
Kreds 45 | Brasholmvej 6, 7600 Struer - Danmark